Profilkläder med tryck

Hem / Profilkläder

Profilkläder med tryck är ett utmärkt sätt att få varumärket att synas mer. Det är även kul för de anställda att bära arbetskläder med tryck. Här hittar du tips på fyra olika online-butiker där du kan beställa profilkläder med tryck. Du får även tips på olika tryck på kläder.

Vad är profilkläder?

Ja, vad är profilkläder egentligen? Profilkläder kan enklast beskrivas som kläder som profilerar ett företag eller ett varumärke. Profilkläder har ett tryck eller brodyr med företagets namn eller logga. Profilkläder kan användas för att öka varumärkeskännedom eller skapa en starkare gemenskap bland de anställda. Profilkläder används ofta för att representera företaget eller varumärket utåt mot kunderna.

Profilkläder online

Det allra enklaste alternativet är att beställa profilkläder online. Det finns många bra nätbutiker som specialiserat sig på profilkläder med tryck. Här nedan får du tips på fyra av de bästa online-butikerna som säljer profilkläder online.

M.E Produkter

M.E Produkter säljer profilkläder online. De är en av de absolut största aktörerna inom profilkläder online. Här kan du beställa hoodies, västar, kepsar, t-shirtar, väskor, fleecetröjor, handdukar och mycket annat med eget tryck. Du kan även beställa profilkläder för barn. Deras högkvalitativa produkter kan användas både i reklam- och informationssyfte. En stor fördel med M.E Produkter är att de även erbjuder kostnadsfri rådgivning. De är experter på profilkläder och hjälper dig att komma på olika kreativa sätt att utforma och placera trycket på.

Fördelar

 • En av de största aktörerna inom profilkläder med eget tryck. De använder sig av screentryck, transfertryck och brodyrtryck som ger snygga resultat som håller länge.
 • Företaget erbjuder ett mycket stort sortiment av produkter, bland annat kepsar, badrockar, kavajer och hoodies.
 • Kläderna är tillverkade i bekväma material av hög kvalitet.
 • Företaget erbjuder kostnadsfri rådgivning om utformning av tryck, placering tryck och val av plagg.

Kontaktuppgifter

M.E Produkter

Mercus

Mercus är återförsäljare av många ledande varumärken inom yrkeskläder, -skor och personlig skyddsutrustning. På deras hemsida kan du även beställa profilkläder med eget tryck. I deras sortiment hittar du alla möjliga typer av profilkläder, inklusive tröjor, skjortor och pikétröjor. Här finns plagg och accessoarer för personer som arbetar inom hantverk, fastighetsskötsel, service, butik, lager, transport och verkstad. Det är ett bra val om du letar efter en återförsäljare som säljer prisvärda arbetskläder som du kan trycka företagets logga på. Det är snabbt och enkelt att handla hos Mercus. De använder sig främst av transfertryck och brodyr och du får dina profilkläder snabbt efter beställning.

Fördelar

 • Specialiserade på arbetskläder med eget tryck. Företaget använder främst transfertryck och brodyrtryck, vilket ger ett snyggt resultat som håller länge.
 • Ett stort sortiment med många olika sorters av profilprodukter, inklusive skjortor, västa och byxor. De har över 1500 profilplagg i deras katalog.
 • Enkel, snabb och smidig process. Du får dina profilplagg med eget tryck kort efter beställningen.
 • Kunnig personal med hög servicenivå som ger råd kring tryckprocessen och val av plagg.

Kontaktuppgifter

Mercus.se

Anderzson of Sweden

Anderzons of Sweden är en kompetent profilbyrå som kan det mesta om reklam och profilprodukter. Här kan du inspireras av många olika profilplagg och välja mellan 10 000 olika modeller när du ska beställa dina egna. Om din önskade lösning inte finns i deras ordinarie sortiment så hittar Anderzons of Sweden lösningar för just dina önskemål. De delar gärna med sig av sin kunskap och hjälper dig att skapa profilkläder som passar just ditt behov. De hjälper bland annat till att förminska och förstora loggan om du önskar profilkläder med tryck utanför de så kallade standardplaceringarna. Utöver tryckplaceringen ser de även till att färgerna stämmer överens med ert varumärke.

Fördelar

 • Mycket hög servicenivå som hjälper kunderna från idé till leverans. Företaget nås på flera sätt, bland annat i en praktisk chatt där kunden kan diskutera önskemål.
 • Möjligt att skapa profilkläder utöver det ordinarie sortimentet, exempelvis med särskilda färger eller tryckplacering.
 • Mycket stort sortiment med över 10 000 profilplagg. Här finns allt och lite till. Välj mellan klassiska plagg som hoodie och piketröjor eller roliga accessoarer som slipsar, strumpor och mössor.
 • Profilplaggen håller mycket hög kvalitet. Företaget använder sig av flera olika typer av tryck, exempelvis screentryck eller brodyr, som håller länge.

Kontaktuppgifter

Anderzson.se

Master Design

Master Design är ett kundorienterat och kreativt företag med fokus på företagsprofilering. Med 35 års erfarenhet av profiltryck är de experter i branschen. Här kan du beställa gåvor, presentreklam och profilkläder som kan förstärka dina relationer med kunder och anställda. Master Design ligger i framkant vad gäller trender och nya koncept vilket gör att du kan förvänta dig kreativa lösningar. I deras sortiment finns det tusentals profilplagg som kan anpassas efter dina önskemål. Master Design ställer höga krav på sina leverantörer och innehar flera miljöcertifieringar. Du som kund kan förvänta dig att dina profilplagg håller hög kvalitet.

Fördelar

 • Lång erfarenhet av företagsprofilering. De erbjuder i princip allt som finns inom profilplagg och presentreklam.
 • Master Design innehar flera miljöcertifieringar och ställer höga krav på sina leverantörer vilket resulterar i högkvalitativa profilplagg.
 • De erbjuder ett mycket stort utbud med flera tusen olika profilplagg och accessoarer.
 • Kreativa lösningar med den senaste tekniken och andra trender. Den hjälpsamma kundservicen hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen för ditt behov.

Kontaktuppgifter

Masterdesign.se

Olika tryck på kläder

Det finns olika tryck på kläder som ger varierande intryck och hållbarhet. De kan även skilja i pris. Här nedan går vi igenom olika tryckmetoder för kläder och textilier.

Screentryck på textil

Screentryck på textil är förmodligen den vanligaste tryckmetoden. Det är en tryckmetod där man trycker direkt på kläderna. En färg stryks på i taget och torkar innan nästa färg målas på. Maller eller schabloner används för att skapa trycket. Det är en effektiv tryckmetod som ger snyggt resultat.

Digitaltryck

Digitaltryck är en tryckmetod som påminner mycket om att skriva ut något från en vanlig skrivare. Vid digitalt tryck skriver man ut trycket på en så kallad transfer som sedan appliceras på tyget. Transfern för över trycket till tyget. Ibland går det även att göra ett digitaltryck direkt på tyget.

Sublimeringstryck

Sublimeringstryck är en tryckmetod som passar plagg som är tillverkade av minst 50% polyester. Tryckfärgen skjuts in i tyget vilket gör att trycket ofta håller längre än digitaltryck/transfertryck som är på plaggets yta. Den här tryckmetoden är vanlig på träningskläder, exempelvis fotbollströjor. Den passar även för bilder och illustrationer.

Brodyrtryck

Brodyrtryck är ett tryck som broderas på plagget. Först skapas ett digitalt brodyrkort. Därefter broderas det önskade motivet på plagget. Det går att brodera loggor och texter såväl som färdiga märken och lappar. Numera finns det även 3D brodyrtryck där brodyren står ut mer.

5 fördelar med profilkläder för företag

Profilkläder för företag har länge varit ett populärt sätt att marknadsföra varumärken såväl som att skapa en bra teamkänsla bland de anställda. Här nedan kan du läsa mer om vilka fördelar de finns med att beställa profilkläder för företag.

1. Ökar varumärkeskännedomen

Med snygga och välgjorda profilkläder är det möjligt att öka företagets eller varumärkets synlighet vilket i sin tur ökar varumärkeskännedomen. Att bygga ett starkt varumärke tar tid, men ju mer loggan syns desto bättre. Syns du inte så finns du inte. Låt dina anställda bära profilkläder så blir de vandrande reklampelare. Se till att profilprodukterna syns där kunderna är för att fler ska få upp ögonen för era produkter och tjänster.

2. Ökar gemenskapen bland de anställda

Låt de anställda få matchande profilkläder med företagets logga på. Det kommer garanterat att skapa en bättre lagkänsla. När alla klär sig likadant kan det öka gemenskapen bland de anställda. En snygg hoodie eller t-shirts med tryck kan öka motivationen och därmed även produktiviteten. När de anställda känner att de är ett team kommer de även känna att de jobbar gemensamt mot samma mål. Dina medarbetare kommer att känna sig stolta att jobba på företaget.

3. Ger ett professionellt intryck

Välgjorda profilkläder kommer definitivt att ge intrycket att företaget är professionellt och väletablerat. Kunder associerar nämligen profilkläder med större företag. Ett mindre företag som vill nå ut till fler kunder kan med fördel trycka upp profilkläder för att skapa ett seriöst intryck. Se till att profilkläderna matchar varumärkets färger och värderingar. Profilkläder är extra viktigt på exempelvis mässor och liknande tillställningar.

4. Skapar tillit hos kunderna

Profilkläder är ett sätt att ständigt påminna kunderna om att ni finns. Det är även ett sätt att stärka varumärkets identitet och skapa tillit hos kunderna. Om ert varumärke förknippas med högkvalitativa produkter och fantastisk kundservice så kommer även kunderna att minnas det när de ser någon som bär profilkläderna. Det förstärker varumärket och gör att kunderna kan känna sig trygga.

5. Perfekt som gåva till kunder och anställda

Sist men inte minst är profilprodukter en mycket bra gåva till både anställda och kunder. Alla gillar att få presenter. En välgjord och användbar profilprodukt från ett varumärke man gillar eller företaget man jobbar för kommer garanterat att uppskattas. Till kunder kan profilprodukter användas i tävlingar i sociala medier eller som gåva när de handlar för en viss summa.

Liknande innehåll