Artiklar

Vi söker en textilingenjör

Textil & Läderlaboratoriet söker en textilingenjör till vårt laboratorium på Södermalm i Stockholm.

  • Du har ett par års erfarenhet från textilbranschen
  • Du är textilingenjör eller har motsvarande utbildning
  • Du är serviceinriktad och uppskattar kundkontakt
  • Du trivs med att lösa våra kunders kvalitetsproblem
  • Du är noggrann och strukturerad
  • Du kan kommunicera på flytande engelska och svenska i text och tal

Förutom provningsverksamheten arrangerar vi korta dagskurser (med interna eller externa kursledare) inom olika ämnesområden kopplade till branschen. Vi hjälper även våra kunder med konsultationer av tekniska specifikationer, leveransinspektioner, tolkning av rapporter och produktutveckling.

 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en flexibel och trevlig arbetsplats med både praktiska och teoretiska arbetsuppgifter. Du får stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och företaget drivs som ett oberoende aktiebolag, ägt av de anställda. Om du önskar får du möjlighet att på sikt själv bli delägare. Företaget deltar aktivt i många branschorgan inom standardisering, laboratorieverksamhet, ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) m.m.

 

Arbetsplatsen är placerad invid Danvikstull på Södermalm i Stockholm, en busshållplats från Slussen. Kommunikationerna är mycket bra med mycket täta bussförbindelser och 10 minuters promenad till populära Sofo.

 

Arbetet är heltidstjänst och vi ser helst att du tillträder i februari/mars 2018 och tjänsten är initialt ett vikariat pga. studieledighet fram till 1 juni 2019. Men det finns mycket stora möjligheter till en fast heltidstjänst när vikariatet upphör pga. pensionsavgång av andra medarbetare.

 

För frågor och ansökan, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
Vi kommer interjuva kandidater kontinuerligt så maila din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.